Szampon System 4 nr 4 do tłustej i wrażliwej skóry głowy

100 ml

215 ml

500 ml

Razem: 1070 rub.

System 4 Shale Oil Shampoo 4 Szampon terapeutyczny nr 4.

  • Opis produktu
  • Informacja zwrotna (3)
  • Pytania i odpowiedzi (4)

Szampon nr 4 do tłustej i wrażliwej skóry głowy

Oferujemy zakup szamponu nr 4 z serii System 4 w oficjalnym sklepie internetowym Sim Sensitive. Przeznaczony do bardzo tłustej, wrażliwej i podrażnionej skóry głowy.

Specjalny skuteczny szampon dla nadczynnych gruczołów łojowych. Uwalnia włosy i skórę głowy od nadmiernego przetłuszczania. Łagodzi podrażnienia skóry głowy.

Jeśli przynajmniej jeden z powyższych przypadków wystąpi u Ciebie, szampon terapeutyczny nr 4 z pewnością pomoże Ci:

  • Głowa bardzo szybko się brudzi.
  • Włosy wyglądają tłusto nawet po umyciu.
  • Korzenie włosów sklejają się i opadają.
  • Włosy wyglądają na „cienkie” i rzadkie.
  • Swędząca skóra głowy.
  • Włosy wypadają bardziej niż zwykle.
  • Łupież tłuszczowy jest obecny.

Oczekiwany efekt: Przy regularnym stosowaniu szamponu terapeutycznego nr 4 włosy stają się kruche, wyglądają czysto i świeżo, cebulki włosów są uniesione, łupież, zmniejszenie wypadania włosów, zwiększenie objętości włosów.

Zaleca się stosowanie w połączeniu z terapeutycznym tonikiem T i maską peelingującą O z serii System 4.

Tryb zastosowania

Nakładaj na mokre włosy, delikatnie masując skórę głowy przez 2-3 minuty, a następnie spłucz.

Struktura

Woda, lauretosiarczan sodu, lauryloheksyd, kokamidopropylobetaina, kokamfodiacetat sodu, kokogluxid, oleinian glicerolu, olej łupkowy, sulfonian sodu, rozmaryn, mentol, kwas cytrynowy, fenoksyetanol, karbaminian butopropylu jodylu, butylocykloheks.

SYSTEM 4 SZAMPON TERAPEUTYCZNY 4 DO TŁUSZCZOWYCH WŁOSÓW O WRAŻLIWEJ ANTYCIE SKÓRY GŁOWY 500 ML

Rodzaj towaru:Kosmetyki
Producent:SIM FINLAND OY
Kraj pochodzenia:Finlandia
Formularz wydania i opakowanie:Butelka szamponu 500 ml
Temperatura przechowywania:15 ° C do 30 ° C
Trzymać z dala od dzieci:tak
Wszystkie podobne produkty

Krótko o produkcie

Kategoria
Podkategoria
Marka
Twoje potrzeby
Stan włosów i skóry głowy
Znaczy
Etap pielęgnacji włosów
Wszystkie specyfikacje

Przeczytaj o produkcie

System 4 szampon terapeutyczny 4 do włosów przetłuszczających się o wrażliwej podrażnionej skórze głowy 500 ml instrukcja użytkowania

Struktura

Aqua, Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Disodium Cocamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Oil Sulfonate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract Leaf, Propylene Glycol, Menthol, Citricanolbid 2 sec-butylocykloheksanon.

Opis

Szampon, gruby, lepki, przezroczysty kolor.

Specjalny skuteczny szampon dla nadczynnych gruczołów łojowych. Uwalnia włosy i skórę głowy od nadmiernego przetłuszczania. Łagodzi podrażnienia skóry głowy.

Jeśli przynajmniej jeden z powyższych przypadków wystąpi u Ciebie, szampon terapeutyczny nr 4 z pewnością pomoże Ci:

• głowa bardzo szybko się brudzi,

• włosy wyglądają tłusto nawet po umyciu,

• cebulki włosów sklejają się i opadają,

• włosy wyglądają „cienko” i są rzadkie,

• swędząca skóra głowy,

• włosy wypadają bardziej niż zwykle,

• występuje tłusty łupież.

Oczekiwany efekt: Przy regularnym stosowaniu szamponu terapeutycznego nr 4 włosy stają się kruche, wyglądają czysto i świeżo, cebulki włosów są uniesione, łupież, zmniejszenie wypadania włosów, zwiększenie objętości włosów.

Funkcje sprzedaży

Specjalne warunki

Zaleca się stosowanie w połączeniu z terapeutycznym tonikiem „T” i maską terapeutyczną „O” SYSTEM serii 4.

Wskazania

dla bardzo tłustej skóry głowy.

Shale Oil Shampoo 4. Bardzo przetłuszczające się włosy i wrażliwa skóra głowy.

Oczyszcza skórę głowy. Olej łupkowy przywraca prawidłowe funkcjonowanie gruczołów łojowych.

Przeciwwskazania

Indywidualna nietolerancja składników.

  • Możesz kupić szampon System 4 terapeutyczny 4 do włosów przetłuszczających się o wrażliwej podrażnionej skórze głowy 500 ml w Moskwie w dogodnej dla Ciebie aptece, składając zamówienie na Apteka.RU.
  • Cena szamponu terapeutycznego System 4 dla włosów tłustych i wrażliwych podrażnionych skóry głowy 500 ml w Moskwie - 1427,00 rubli.
  • Instrukcja użytkowania szamponu terapeutycznego System 4 4 do włosów przetłuszczających się o wrażliwej podrażnionej skórze głowy 500 ml.

Możesz zobaczyć najbliższe punkty dostawy w Moskwie tutaj.

Sim Sensitive System 4 PRZEGLĄD / PRZEGLĄD

Od dłuższego czasu cierpię na wypadanie włosów, ale problem został jeszcze bardziej zaostrzony po „laminowaniu” za pomocą MATRIX Color Sync Clear.

Z nadzieją na odbudowę włosów kupiłem coraz więcej nowych produktów:

żadne z tych środków nie uchroniło mnie przed problemem wypadnięcia.

Sceptycznie podchodzę do wszystkich produktów do przywracania włosów. zmarnowano zbyt dużo pieniędzy! Nie wierzyłem w cudowną moc Kompleksu. ALE. pod koniec kursu byłem mile zaskoczony - System 4 naprawdę działa.

Kraj producenta: Finlandia.

Najpierw pierwsze.

skóra głowy jest odpowiednio tłusta, codziennie moja głowa, wrażliwa (skłonna do swędzenia). wypadanie włosów było nie tylko obfite, ale i przerażające! z KAŻDYM dotknięciem włosów (nie ma to znaczenia przy grzebieniu lub dłoni) włosy wypadają. Podczas mycia kąpiel była pokryta włosami, a po wysuszeniu problem nasilił się jeszcze bardziej (nie mogłem chodzić w czarnych ubraniach - całe „plecy” były we włosach). Ogólnie rzecz biorąc, poza słowami.

Postanowiłem poważnie zadbać o zdrowie mojej skóry głowy (w końcu nie leczyć końcówek, zresztą korzenie zdrowych włosów to zdrowe korzenie!)

Tryb aplikacji:

pierwszym krokiem jest peelingująca maska, tak zwany szampon wstępny, nakładany na niemyte włosy przez 45 minut (pomimo zaleceń producenta, nie odważyłem się nałożyć maski na noc. Myślę, że 45 minut wystarczy, aby wchłonąć składniki aktywne w skórę). Maskę nakładano na rozstanie, wykonując lekki masaż. Miała na sobie kapelusz + ręcznik frotte na górze (jej głowa musi być ciepła!).

Używam maski co 2-3 dni.

drugim krokiem jest szampon - standardowa procedura mycia głowy (maska ​​jest zmywana po raz pierwszy bez obciążania, wiązania itp.)

Producent zaleca pozostawienie szamponu na kilka minut, aby uzyskać najlepszy efekt! Nie polecam słuchać tej porady w ramach SLS!

Szampon używany codziennie.

zwykły szampon, włosy po przyjemnym w dotyku, nie wpływają na tłustą skórę głowy, jak mydła każdego dnia mojej głowy i mojej (myślę, że daje efekt tylko w połączeniu z innymi środkami). Nie kupię osobno!

trzeci krok - serwatka - włosy suszy się ręcznikiem. Po aplikacji zalecany jest lekki masaż. Po minucie lub dwóch skóra zaczyna pulsować (czuje się, jakbyś był chłodny lub ciepły - ogólnie przyjemny) Podrażnienie, zaczerwienienie skóry nie powoduje!

Czekam, aż skóra się uspokoi i dopiero wtedy zacznę suszyć włosy (ostatnio suszę tylko grzywkę, większość włosów sama wysycha).

Serum stosowane codziennie.

surowica jest kolejnym wartym uwagi lekiem! Na pewno powtórzę zakup!

Kompleks wystarczał na 2 tygodnie!

Efekt zastosowania kompleksu:

Minął tydzień od zakończenia kursu (czyli 3 tygodnie od pierwszego dnia leczenia) i już zauważyłem pozytywne strony! Skóra głowy stała się zdrowsza, włosy rosnące wyglądają znacznie lepiej: bardziej błyszczące, odżywione, mocne. Wypadanie włosów wróciło do normy (nie ma już „wypadania włosów”! Wypadanie włosów jest standardowe - każdego dnia tracimy pewną ilość włosów i to jest normalne!) Nie martwię się już, że pozostanę łysy!

Nie narzekam na porost włosów (dzięki mojemu mistrzowi i tonikowi z Sim Sensitive System 4), pod koniec kursu Systemu 4 przeszedłem na inny zabieg - wcieranie witaminy B w skórę głowy (PP, kwas nikotynowy). Przebieg kwasu nikotynowego - 30 dni.

Sim Sensitive - bez wielkich słów naprawdę uzdrawiające kosmetyki!

Objętość każdego produktu wynosi 100 ml.

Kupiłem na stronie cshop.com.ua (tylko Ukraina).

Chcę podkreślić, że recenzja została napisana w 2012 roku. potem marzyłem o zdrowych, pięknych, niemalowanych włosach bez zażółcenia, opadaniu włosów i puszystych końcówkach, więc mogę powiedzieć, że to zrobiłem))) teraz mam zdrowe, piękne niepomalowane włosy iz żółcią walczę fioletowym szamponem. Teraz praktycznie nie wydaje pieniędzy na pielęgnację włosów i jestem absolutnie zadowolony z ich wyglądu i jakości, a to dlatego, że przestałem malować!

SYSTEM 4 Recenzje - Kompleks na wypadanie włosów! 624

Dziękuję, dobry szampon.

Podziękować. Wszystko jest fajne i szybkie. A dystrybucja była bezpłatna)

Dobre daty ważności.

Nigdy nie użyłem tej marki, spróbujemy.

Dobra praca organizatora, w pakiecie firmowym na szampon.

Znam tę serię od dawna. Maska „O” rozwiązuje wiele problemów. Moja nastoletnia córka ma tłusty łojotok i łupież, teraz ratujemy ją podczas zmian hormonalnych w ciele. Czasami swędzenie i łuszczenie nerwów, po stresie, ta maska ​​również pomaga. Stosujemy go przez noc. Wzięła szampon i tonik, ponieważ po domowych eksperymentach jej włosy zaczęły się trochę kręcić, jest za wcześnie, aby pisać o wyniku. Tonik ma specyficzny zapach, ale wydaje się, że znika w najbliższej przyszłości. Dla mnie jest to najlepsza seria do leczenia skóry głowy i włosów, ale nie zapominaj, że jest to tylko zewnętrzne rozwiązanie problemów, pomocnicze.. do głównej, jeśli w ogóle.

Szampon terapeutyczny nr 4 / SYSTEM 4 215 ml

Marka: SIM SENSITIVE (Finlandia)

Linia: System 4 - seria terapeutyczna

Kolejny wariant:

„Wiek 35 lat. Doświadczenie w zwalczaniu wypadania włosów przez dwa lata))) Stosowany w połączeniu z maską i serum (Sim Sensitive, System 4) przez 2 miesiące: raz na trzy do czterech dni. Szampon bardzo dobrze myje włosy i skórę głowy: tyle samo. " Czytaj więcej

Opis produktu:

Dla bardzo tłustej, wrażliwej i podrażnionej skóry głowy. Specjalny skuteczny szampon dla nadczynnych gruczołów łojowych. Uwalnia włosy i skórę głowy od nadmiernego przetłuszczania. Łagodzi podrażnienia skóry głowy. Jeśli przynajmniej jeden z tych przypadków wystąpi u Ciebie, szampon terapeutyczny nr 4 z pewnością Ci pomoże: głowa bardzo szybko się brudzi; wygląd włosów.

Dla bardzo tłustej, wrażliwej i podrażnionej skóry głowy. Specjalny skuteczny szampon dla nadczynnych gruczołów łojowych. Uwalnia włosy i skórę głowy od nadmiernego przetłuszczania. Łagodzi podrażnienia skóry głowy.

Jeśli przynajmniej jeden z tych przypadków wystąpi u Ciebie - szampon terapeutyczny nr 4 z pewnością pomoże Ci:

  • głowa bardzo szybko się brudzi;
  • włosy wyglądają tłusto nawet po umyciu;
  • korzenie włosów sklejają się i opadają;
  • włosy wyglądają „cienko” i rzadko;
  • występuje świąd skóry głowy;
  • włosy wypadają bardziej niż zwykle;
  • obecny tłusty łupież.

Oczekiwany efekt. Przy regularnym stosowaniu szamponu terapeutycznego nr 4 włosy stają się kruche, wyglądają czysto i świeżo, korzenie włosów unoszą się, łupież, zmniejsza wypadanie włosów, a objętość fryzury rośnie.

Składniki aktywne: rozmaryn, mentol, kwas salicylowy, kwas Udencelic, Pyrocton Olamine, olej mineralny, wodór, drzewo herbaciane, kompleks białkowy, olej rzepakowy, Climbazole.

Zastosowanie: Nanieś niewielką ilość szamponu na mokre włosy, pianę, spłucz ciepłą wodą. Zaleca się stosowanie w połączeniu z terapeutycznym tonikiem „T” i maską terapeutyczną „O” SYSTEM serii 4.

Kosmetyki do włosów do włosów Sim Sensitive Reviews

Kosmetyki do włosów do włosów Sim Sensitive Reviews

Lion Cub »09 marca 2017 11:19

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

Tarantella »09 marca 2017 11:34

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

Tarantella »09 marca 2017 11:34

Recenzje polecane przeze mnie

Szampon Sim Sensitive SYSTEM TERAPEUTYCZNY nr 1 4
Od czasu do czasu wyjeżdżam w podróże służbowe, w wyniku czego „przynoszę” stamtąd wiele problemów dotyczących włosów i skóry głowy (podrażnienie przy zmianie rodzaju wody jest moim wiecznym towarzyszem). Tu i nie więcej niż tydzień temu wróciłem do domu, ale nie sam, ale z łupieżem, swędzeniem, a nawet „nakrapianą” twarzą (ale to nie jest nasz temat). Na szczęście podczas mojej nieobecności przybyła moja paczka - ten szampon i maska ​​O. (poprzednie zakończyły się zimą). Pomoc okazała się nie tylko terminowa, ale także skuteczna - po pierwszym zastosowaniu świąd minął, w wyniku czego łupież natychmiast zmniejszył się. W tym czasie trzy razy użyłem szamponu + maski. Do tej pory mogę powiedzieć - z moich „kłopotów” nie pozostało nic oprócz wspomnień) To prawda, że ​​przebieg leczenia powinien trwać 2 miesiące. w tym czasie szampon + maska ​​powinna być nakładana 1-2 razy w tygodniu. Złożę podanie 2.)

Aktualizacja od 21 stycznia 2015 r
Skończyła się „długotrwała” butelka tego szamponu. Maska skończyła się wcześniej. Co mogę powiedzieć o wypadaniu włosów. Zapomniałem o nim)) Poważnie, zanim włosy będą mogły wspinać się w wiązki, ale teraz wszystko jest normalne. Myślę, że zalety szamponu i maski są oczywiste, ponieważ „inne warunki” w moim przypadku się nie zmieniły))

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

vitana63 »08 kwietnia 2017, 12:36

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

Archanioł »19 września 2017 11:40

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

Marina Michajłow »18 lutego 2018 23:45

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

Abyss24 »04 marca 2018 10:07

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

Anna77 »12 marca 2018 16:19

Re: Lecznicze kosmetyki do włosów Sim Sensitive Reviews

perpetum mobile »17 marca 2018 13:31

Używam szamponu SYSTEM 4 Bio Botanical Shampoo (5420)

Włosy spadły jesienią strasznie po prostu... problemy z tarczycą. Myślałem, że jestem w połowie łysy. przerażenie, jak przestraszony.
Postanowiłem spróbować tego szamponu, czytam recenzje w Internecie.
Używam 2 miesiące. Aby wydać bardziej ekonomicznie, najpierw umyj włosy szamponem, aby łatwiej wypadały. takich jak tymotka z olejkiem łopianowym lub innym podobnym.
i drugie mycie - nakładam ten cudowny szampon, spłukuję i pozostawiam na włosy na 10 minut. podczas gdy wszystkie wanny wykonuję inne procedury. następnie zmyć.
Jest to oczywiście tylko ze względów ekonomicznych. ponieważ bańka ma 100 gramów.
Chcę powiedzieć - pięknie się pieni. pienienie jest bardzo dobre.
Efekt terapeutyczny stał się zauważalny gdzieś po miesiącu stosowania. Nagle zdałem sobie sprawę, że na grzebieniu i rękach po umyciu zaczęło pozostać znacznie mniej włosów.
W drugim miesiącu użytkowania czułem już dość mocny „podkład” na głowie. nowe włosy rosną i dużo!!
Ogólnie jestem zadowolony z tego produktu i zamówiłem całą serię. oraz maskę i tonik oraz dużą butelkę szamponu. Przeprowadzę kompleksowe działania na rzecz poprawy zdrowia.
Jeśli moja recenzja zainspiruje kogoś i pomoże rozwiązać problemy, będę zadowolony!
Ogromne podziękowania dla organizatora za taki zakup..
w sklepie profesjonalnych kosmetyków ta seria jest dokładnie 2 razy droższa! gryzie to przeciw wypadaniu włosów. dobrze, że możesz kupić dobre kosmetyki medyczne w przystępnej cenie.

System 4

Kwestia zdrowych i pięknych włosów jest bardziej istotna dla kobiet, ale mężczyźni bardzo często przywiązują do tego dużą wagę. Piękne włosy zdobią każdy wygląd. Jednak, aby być dumnym z wyglądu swoich włosów, musisz zapewnić im odpowiednią pielęgnację i staranną pielęgnację. Dzięki nowoczesnym narzędziom robienie tego nie jest tak trudne, jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka, szczególnie jeśli wybierzesz odpowiednie narzędzia.
Oczywiście istnieją czynniki, które wpływają na stan włosów, które na pierwszy rzut oka są z tym związane tylko pośrednio, ale w ten czy inny sposób zależy również od tego, jak luksusowe będą włosy:

  • Stan ekologii;
  • Niewłaściwe odżywianie, które prowadzi do niedoboru minerałów i witamin, które tworzą włosy na poziomie komórkowym;
  • Utrzymujące się doświadczenia i stresy, które dla wielu są trudne do kontrolowania;
  • Oprócz licznych problemów zdrowotnych, które naszym zdaniem są całkowicie niezwiązane z włosami.
Jeśli problemy nie zostaną rozwiązane na czas, sytuacja zaczyna wpływać na stan dosłownie całego organizmu, a włosy nie są wyjątkiem. Niektórzy doprowadzają sytuację do tego stopnia, że ​​zwykły szampon już nie pomaga, dlatego wraz z innymi procedurami i zabiegami twoje włosy wymagają bardziej skutecznych produktów.
Jedną z marek, których produkty skutecznie rozwiązują takie problemy, jest fińska marka Sim Finland Oy, w szczególności ich flagowy produkt - System 4. Jest odpowiedni zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn.

Według statystyk najlepsze narzędzia, które są zawarte w tym systemie. radzić sobie z takimi problemami jak łysienie następujących typów: łojotokowe, ogniskowe i zależne od androgenów. Z początkiem wykorzystania funduszy włosy stopniowo przestają wypadać, a następnie zdrowe włosy już rosną, stają się mocniejsze i grubsze. Nabywają zdrowy wygląd, pigment i gęstość, określone przez naturę. Jednak producent nie obiecuje cudów, ponieważ nie wpływa na genetykę.
Ale nie tylko w przypadku łysienia środki systemu będą skuteczne. Zaleca się ich stosowanie podczas przywracania prawidłowego funkcjonowania skóry głowy. Dzięki wykorzystaniu funduszy nadmiar tłuszczu lub suchości zniknie, ponieważ przywrócona zostanie naturalna równowaga i metabolizm lipidów.
System wrażliwy na Sim 4 zawiera trzy ważne narzędzia, które usprawniają wzajemne interakcje..

Co zawiera system:

Bio Botanical Shampoo (Bio Botanical Shampoo) - unikalne narzędzie, które oczyszcza i zatrzymuje wypadanie włosów. Szampon skutecznie zwalcza małe ogniska zapalne, lecząc je. W rezultacie swędzenie ustaje, a mieszki włosowe otrzymują składniki odżywcze dostarczane przez przepływ krwi. Wraz z tym są nasycone tlenem. Włosy stają się mocniejsze;
Peeling do maski „O” (Oil Cure Hair Mask) - skuteczne i wszechstronne narzędzie. Maskę można stosować do każdego rodzaju włosów. Produkt delikatnie rozpuszcza nadmiar wydzielania sebum, a także usuwa brud z powierzchni włosów i skóry. Martwe cząstki górnej warstwy naskórka, które mogą znajdować się na skórze głowy w postaci łupieżu, również zostaną ostrożnie usunięte;
Bio Botanical Serum (Bio Botanical Serum) - stymuluje formowanie się i swobodny wzrost nowych włosów. Odżywiając mieszki włosowe, przyczynia się już na etapie prawidłowego odżywiania każdej komórki. W rezultacie niewiele czasu mija, a włosy przestają wypadać.

System nie ma przeciwwskazań, a jeśli zapełnisz cierpliwość, twoich oczekiwań nie da się oszukać..

Opinie o produkcie Sim Sensitive System 4 Szampon terapeutyczny Climbazole 1 Szampon terapeutyczny nr 1 do skóry normalnej i tłustej 215 ml

Podaj swoje imię i numer telefonu, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować

Możesz kupić produkty o podobnych właściwościach:

Sim Sensitive System Szampon terapeutyczny nr 1 do skóry normalnej i tłustej 215 ml

Przeciwdziała łojotokowi, łagodzi swędzenie i podrażnienie skóry głowy.

Jeśli wystąpi u ciebie przynajmniej jeden z powyższych przypadków - szampon terapeutyczny nr 1 z pewnością pomoże ci:

  • szybciej niż zwykle twoja głowa brudzi się
  • włosy zwisają i sklejają się
  • korzenie włosów są pomarszczone dowolnym dotykiem
  • swędząca skóra głowy
  • korzenie włosów bolą od czesania
  • włosy wypadają bardziej niż zwykle
  • występuje łupież.

Oczekiwany efekt: po użyciu szamponu terapeutycznego nr 1 włosy stają się jedwabiste, kruche, zachowują „efekt czystej głowy”, swędzenie i ból u nasady znikają, łupież jest nieobecny, wypadanie włosów jest zmniejszone.

Zaleca się stosowanie w połączeniu z terapeutycznym tonikiem „T” z serii System 4.

Sposób użycia: nałóż szampon na mokre włosy, delikatnie masując skórę głowy przez 2-3 minuty, a następnie spłucz. Aby uzyskać najlepszy efekt, pozostaw szampon na włosach przez 2-3 minuty przed spłukaniem.

  • Moskwa i region moskiewski
  • Petersburg i region
  • Niżny Nowogród
  • Regiony Federacji Rosyjskiej

Jak znaleźć w słowach
Gordeevskaya 7, centrum biurowe, 1. piętro, biuro 103 Po lewej stronie Bazaru Mebli

Szampon terapeutyczny nr 1, SYSTEM 4, 215 ml

Przeciwdziała łojotokowi, łagodzi swędzenie i podrażnienie skóry głowy.

Jeśli przynajmniej jeden z tych przypadków wystąpi u Ciebie - szampon terapeutyczny nr 1 z pewnością pomoże Ci:

  • głowa brudzi się szybciej niż zwykle;
  • włosy zwisają i sklejają się;
  • korzenie włosów są pomarszczone od dowolnego dotyku;
  • występuje świąd skóry głowy;
  • korzenie włosów bolą od czesania;
  • włosy wypadają bardziej niż zwykle;
  • występuje łupież.

Oczekiwany efekt. Po użyciu szamponu terapeutycznego nr 1 włosy stają się jedwabiste, kruche, zachowują „efekt czystej głowy”, swędzenie i ból korzeni włosów znikają, łupież jest nieobecny, wypadanie włosów jest zmniejszone.

Skład aktywny: Łopian, skrzyp, duża nasturcja, pokrzywa, liście brzozy, rozmaryn, rukiew wodna, mięta, aloes, olej rycynowy, wyciąg z kasztanowca, olejek z drzewa herbacianego, witaminy C, E, PP, B5, B6; kwas salicylowy, kwas udencelowy, pirokon olamina, pantenol, mentol, wspinazol.


Podanie: Nałożyć niewielką ilość szamponu na mokre włosy, spienić, spłukać ciepłą wodą. Zaleca się stosowanie w połączeniu z terapeutycznym tonikiem serii „T” SYSTEM 4.

UWAGA: Kolory materiałów na stronie mogą się nieznacznie różnić od rzeczywistych z powodu renderowania kolorów przez monitor.

Bardzo długo chciałem zapoznać się z produktami System 4, wybrałem między nimi a marką Med Planta. Nie wiem, czy spróbuję teraz, ponieważ byłem całkowicie zachwycony Systemem 4. Zamówiłem tylko szampon, ale dali mi pełnowymiarowy spray z tej samej serii jako prezent, nawiasem mówiąc, jest po prostu wspaniały! Sama butelka wykonana jest z grubego ciemnego plastiku. Zapach szamponu jest świeży i miętowy. Ale nie silny, nos nie przebija. Konsystencja jest płynna, ma przezroczysty kolor. Podobnie jak wiele szamponów leczniczych, ma średnie pienienie. Ale to nie znaczy, że musisz wlać pół butelki do pierwszego mydła. Po prostu moje jak zwykle, w drugim mydle wszystko idealnie się pieni i spłukuje. Podczas jego użytkowania strata naprawdę się zmniejszyła! Wierzę, że jeśli wyleczysz skórę głowy, to strata zostanie zmniejszona. Ogólnie zdecydowanie kupię dużą butelkę i radzę wszystkim, szampon jest elegancki!

Dobry dzień! Wystąpiło lekkie swędzenie skóry głowy. I moja przyjaciółka poleciła szampon medyczny System 4. Używała tego szamponu przez długi czas. Bardzo droga butelka szamponu. 750 rubli. Wierzyłem w właściwości lecznicze tego szamponu mojemu przyjacielowi i kupiłem. Po pewnym czasie swędzenie skóry głowy zniknęło. Zaczęłam też rzadziej myć włosy, ponieważ mniej się brudziły. Włosy czują się bardzo dobrze. Nie rezygnuj. Kruchy i jedwabisty. Wcześniej nie było łupieżu. A teraz nie. Szampon nakładam na już umyte włosy innym szamponem i przez dziesięć minut nie myłem głowy. Potem zmywam wszystko. Włosy i ja czuję się swobodnie. Ponieważ myję czystą głowę tym szamponem, ten szampon jest delikatnie bardzo mały. A butelka 250 ml wystarczy na długi czas. Kompozycja zawiera leki: skrzyp, nasturcja, łopian, pokrzywy. Radzę. Koniecznie spróbuj!

Dobry wieczór! Jak tylko zobaczyłem kilka produktów Sim Sensitive - od razu zapaliłem się, aby spróbować czegoś na sobie, przyznaję, że bardzo pociągały mnie obietnice producenta, a recenzje były dla mnie atrakcyjne. Moje włosy są teraz dość problematyczne, więc bezpośrednio odczuwam, że potrzebują dodatkowej pomocy i ochrony. Co więcej, właśnie poradziłem sobie z kolejnym wypadaniem włosów i chciałbym wesprzeć wynik. W szczególności wybrałam szampon tak zwanej marki „apteka” do włosów normalnych i przetłuszczających się, które leczy. Właśnie zabiły mnie pierwsze aplikacje: myślałem, że popełniłem wielki błąd, kupując ten szampon! Pasma były suche, pozbawione życia, okropne - nie chcieli ich dotykać, patrzenie było obrzydliwe! Myślałem, że zawsze tak będzie! Ale nie, dosłownie po tygodniu użytkowania wszystko wróciło do normy. Po raz pierwszy zacząłem myć włosy tym szamponem, ale po raz drugi użyłem już Sima, pozostawiając pianę na włosach, tak jak producent zamówił na kilka minut. Moje włosy naprawdę zaczęły być mniej tłuste, wieczorem, nawet po treningu, nie mam już tłustych świątyń - wszystko jest całkiem przyzwoite! Dla właścicieli przetłuszczających się włosów, którzy są już zmęczeni wieczorem od „tłustego” wyglądu twoich loków, bardzo polecam!

Okazało się to prawdziwym zbawieniem dla mojej tłustej skóry głowy. Ten szampon spłukuje się do skrzypienia, włosy są myte po raz drugi bardzo chłodne. Konieczne jest nałożenie balsamu, w przeciwnym razie nie rozczesuj. Dzięki temu szamponowi nie tak szybko „tuczę” głowę, korzenie są czyste i świeże nawet drugiego dnia. Ale kiedy myłem cały dzień, kontynuuję. Po prostu do tego przywykłem. Co jeszcze mogę powiedzieć? Odpadam! Po prostu o nim zapomniałem! Podczas mycia i czesania wypadają tylko kilka włosów. Tak się cieszę, że znalazłem ten szampon, że nie ma ochoty więcej eksperymentować i wypróbowywać innych produktów różnych producentów. radzę!

Cześć wszystkim! Dwa miesiące temu moja skóra głowy przy czole zaczęła się odklejać. I tak na poważnie. Jestem brunetką, a tutaj jest taka biała skorupa, która również się kruszy. Mama doradziła szampon System 4. Kupiłem go za 800 rubli. Jak tego użyłem. Nakładał na obszar problemowy, pocierał i spacerował przez około 30 minut, a następnie nakładał na całą skórę głowy. Skórka nie pojawiła się dwa dni po umyciu szamponem. Z każdą aplikacją skorupa przechodziła. Miesiąc później ten problem mi nie przeszkadzał. Sam szampon jest bardzo dobry. Moje włosy stały się zdrowsze, długość znacznie wzrosła. Potem pies miał łupież. Żadne szampony dla psów nie pomogły i zastosowaliśmy System 4. Za pierwszym razem, gdy łupież minął, włosy zaczęły lśnić i błyszczeć. Oto taki magiczny szampon. Teraz używam tylko tego.

Wybierając metodę dostawy dla SDEC, otrzymasz paczkę bez wychodzenia z domu lub biura.

Koszt przesyłki:
Do punktu wydania w całej Rosji:

  • 300 rubli za zamówienia do 3000 rubli
  • DARMOWE dla zamówień od 3000 rubli
Kurier w całej Rosji:
  • 350 rubli za zamówienia do 5000 rubli
  • DARMOWE dla zamówień od 5000 rubli

Po wybraniu dostawy pocztą rosyjską otrzymasz zamówienie w najbliższym urzędzie pocztowym.

Koszt przesyłki:
z 300 rubli w Moskwie, regionie moskiewskim, Petersburgu i obwodzie leningradzkim oraz w całej Rosji

Wybierając metodę dostawy dla DPD, otrzymasz paczkę bez wychodzenia z domu lub biura.

Koszt przesyłki:
Do punktu wydania w całej Rosji:

  • 300 rubli za zamówienia do 3000 rubli
  • DARMOWE dla zamówień od 3000 rubli
Kurier w całej Rosji:
  • 350 rubli za zamówienia do 5000 rubli
  • DARMOWE dla zamówień od 5000 rubli

Zamawiając profesjonalne kosmetyki do włosów w naszym sklepie internetowym, otrzymujesz produkt, którego jakość jest gwarantowana przez producentów.

Jeśli po otrzymaniu towaru stwierdzisz wadę, zwrócimy Ci pieniądze!

Zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie i porady w przypadku, gdy towary dotarły w nieodpowiedniej jakości i jeśli produkty Ci nie odpowiadają.

Możesz skontaktować się z działem kontroli jakości: godziny pracy od poniedziałku do piątku od 8:00 do 17:00.

Aby zwrócić koszt towaru, musisz wypełnić formularz opinii.

ZWROT PRODUKTU DOBREJ JAKOŚCI

W przypadku niezgodności wady lub produktu należy skontaktować się ze Sprzedawcą w ciągu 3 dni roboczych, wypełniając formularz opinii.

Po wypełnieniu formularza opinii nasz kierownik skontaktuje się z Tobą w ciągu 2 dni. W ustalonym czasie kurier odbierze wadliwe towary i wyśle ​​je do magazynu na koszt firmy. Po zwróceniu towaru do magazynu kierownik ponownie się z tobą skontaktuje, a firma zwróci ci pieniądze w ciągu 3-5 dni roboczych.

ZWROT TOWARÓW DOBREJ JAKOŚCI

Masz prawo odmówić przyjęcia Towaru dobrej jakości w dowolnym momencie przed jego przekazaniem, a po przekazaniu Towaru - w ciągu 1 miesiąca od daty przyjęcia Towaru, z zastrzeżeniem następujących warunków:

  • zachowana prezentacja (oryginalne opakowanie, etykiety fabryczne, plomby);
  • Zachowane są właściwości konsumpcyjne towarów;
  • produkt nie wykazuje oznak eksploatacji;
  • dostępność dokumentów dotyczących Towarów potwierdzających fakt zakupu zwracanych Towarów (gotówka lub dowód sprzedaży).

Przy zwrocie Towaru dobrej jakości zwracany jest koszt Towaru, z wyjątkiem kosztu dostawy. Koszty zwrotu towarów dobrej jakości do sprzedawcy nie są zwracane przez sprzedającego.

TERMIN ZWROTU PIENIĘDZY - 3-5 dni roboczych od daty przekazania zwróconego Towaru Sprzedawcy i dostarczenia odpowiedniego pisemnego wniosku.

Wniosek o zwrot towaru jest wysyłany do Sprzedawcy poprzez wypełnienie formularza zwrotnego.

Zwrot towarów odbywa się poprzez przeniesienie na adres: 428000, Republika Czuwaszew, Czeboksary, ul. Leninsky Komsomol, zm. 9.

WYKAZ DOKUMENTÓW przesłanych wraz ze zwracanymi Towarami:

  1. Wniosek o zwrot produktu.
  2. Dokument potwierdzający fakt zakupu (dowód zakupu lub dowód sprzedaży).
  3. Kopia dokumentu tożsamości (paszport obywatela Federacji Rosyjskiej / paszport, tymczasowy dowód tożsamości obywatela Federacji Rosyjskiej wydany na okres wystawienia paszportu, dowodu wojskowego, prawa jazdy).

Jeśli powyższe sytuacje ci nie odpowiadają, wypełnij formularz zwrotny, kierownik działu kontroli jakości skontaktuje się z tobą i zaoferuje indywidualne rozwiązanie.

Uniwersalny fryzjer. Kolorysta. Specjalista od przedłużania włosów. Technolog ESTEL. Akredytowany trener Haute Couture ESTEL. Wykładowca „Training Center Creative” Wołżsk.

Uniwersalny fryzjer 5 kategorii. Trener ekspertów ESTEL. Członek Związku Kosmetyczek i Fryzjerów Rosyjskiej Akademii Dolores.

Nauczyciel technologii na poziomie SPA-Shugaring 2. Technolog-nauczyciel programu korekcji figury „ARAVIA Organic”. Technolog-nauczyciel SPA-manicure, SPA-pedicure, terapia parafinowa.

System szamponów 4 recenzje

Jeśli przynajmniej jeden z powyższych przypadków wystąpi u Ciebie, szampon terapeutyczny nr 4 z pewnością pomoże Ci:

  • głowa bardzo szybko się brudzi;
  • włosy wyglądają tłusto nawet po umyciu;
  • korzenie włosów sklejają się;
  • włosy wyglądają „cienko” i rzadko;
  • występuje świąd skóry głowy;
  • włosy wypadają bardziej niż zwykle;
  • obecny tłusty łupież.
  • Włosy stają się kruche, wyglądają na czyste i świeże, zmienia się kąt wzrostu włosów.
  • Łupież znika, zmniejsza się wypadanie włosów, zwiększa się objętość włosów.

Oczyszcza gruczoły łojowe i reguluje ich pracę, łagodzi podrażnioną skórę głowy i utrzymuje naturalny bilans wilgoci.

Odświeża i nadaje blask.

  1. Nakładaj na mokre włosy, delikatnie masując skórę głowy przez 2-3 minuty, a następnie spłucz.
  2. Zaleca się stosowanie w połączeniu z terapeutycznym tonikiem „T” i maską terapeutyczną „O” SYSTEM serii 4.

Woda, lauretosiarczan sodu, lauryloheksyd, kokamidopropylobetaina, kokamfodiacetat sodu, kokogluxid, oleinian glicerolu, olej łupkowy, sulfonian sodu, rozmaryn, mentol, kwas cytrynowy, fenoksyetanol, karbaminian butopropylu jodylu, butylocykloheks.