Szampon do włosów z żywicą „Nevskaya Cosmetics”

Przeznaczony do mycia i delikatnej pielęgnacji włosów wszystkich typów. Łagodna baza detergentu skutecznie usuwa brud i resztki produktów do stylizacji włosów, nie wysusza i nie podrażnia skóry głowy. Po nałożeniu szamponu włosy stają się miękkie i jedwabiste, nabierając blasku i naturalnej objętości..

Bez sztucznych barwników.

Aby osiągnąć najlepszy wynik, zalecamy stosowanie kosmetyków Nevskaya w połączeniu z balsamem do włosów z żywicą.

Aktywne komponenty

Zhivitsa ma działanie przeciwbakteryjne, przeciwzapalne i przeciwbólowe, przyspiesza gojenie się uszkodzonych tkanek i stymuluje funkcje ochronne organizmu.

Ekstrakt z drzew iglastych - normalizuje sen, uspokaja, stymuluje krążenie krwi, aktywuje metabolizm, przywraca energię, zwiększa wydajność.

Pakowanie: Butelka 250 ml

Składniki: Aqua, Laurylosiarczan amonu, Laurylosiarczan sodu, Kokamidopropylobetaina, Kokamid DEA, Naturalny ekstrakt z drzew iglastych, Chlorek sodu, Olej Hippophae Rhamnoides, PEG-40 Uwodorniony olej rycynowy, Polyquaternium-10, Wodorotlenek potasu, Parfum, Metylotlenek.

Nadal masz pytania? Zapytać

Dzień dobry! Ogromne podziękowania dla technologów i specjalistów, twórców tego szamponu. Bardzo podoba mi się jego naturalny, naturalny zapach ziół i olejków eterycznych. Podoba mi się sposób, w jaki się pieni, myje, efekt, który zmywa. Mogę mówić tylko za siebie, bardzo mi to odpowiada. Niestety nie każdy sklep można kupić i nadal trzeba szukać w mieście. Wyjaśnię ci, a twój moderator, jeśli chce, usunie lub przeprowadzi korektę - W ciągu ostatnich kilku lat wypróbowałem i zmieniłem wiele produktów do mycia i pielęgnacji włosów w głowach w kategoriach ekonomicznych na luksusowe w sklepach i aptekach. Z powodu rytmu życia lub stresu i zmęczenia włosy zaczęły wypadać, zwłaszcza wiosną jesienią zimą. A jeśli myłem włosy kilka razy w tygodniu, a to wystarczyło, musiałem przestawiać się na reżim co drugi dzień, a następnie, po 24 godzinach, moja skóra głowy i łupież zaczęły silnie swędzić. Od apteki i specjalistycznych produktów i witamin nie było specjalnych ulepszeń. W tej chwili używam twojego szamponu z gumą i w ogóle zapomniałam o tym problemie, a także o balsamach do włosów. Tak często nie musisz już myć głowy, a skóra głowy jest świetna, brak łusek =). Dlaczego jestem bardzo szczęśliwy! Oczywiście, kogo można odstraszyć bardzo skromnym opakowaniem twojego produktu, a jedynym minusem, który znalazłem we właściwościach, jest to, że teraz zima wydaje się statyczna we włosach. Ale nie chciałbym, żebyś jakoś zmienił tak cudowny przepis, aby nie stracił swoich cudownych właściwości. Podobnie efektem był tylko dość drogi szampon shisaido przeciw wypadaniu włosów / wzmacnianiu włosów (przepraszam za niedokładność w nazwie, ale nie w marce. Pamiętam, jak to wygląda - opakowanie jest owalne, czarne, ale jak mówią - nie, ale rozmowa nie dotyczy niemy). Chciałbym, abyś zachował markę i jakość, co robisz teraz i robiłeś już wcześniej, a jedynie poprawiasz użyteczne właściwości produktów i poszerzasz zakres dalej i wyżej. PODZIĘKOWAĆ!

Próbowałem szamponu i balsamu z tej serii. Podobały mi się oba produkty. Szampon jest po prostu świetny! Od dawna cierpi na suchą skórę głowy i swędzenie. Po tym szamponie skóra głowy nie jest zbyt sucha, nie ma łupieżu i swędzenia. Polecić!

Odkryłem Nevsky Cosmetics podczas urlopu macierzyńskiego, wcześniej korzystałem głównie z produktów sieciowych z katalogów, ponieważ w miejscu pracy było to wygodniejsze. Zaczęło się od kremów dla dzieci, które mile zaskoczone, zainteresowane, kupiły całą serię „Rosy”, a także szampon z „Żiwicą”. Doskonałe, lśniące włosy, bez ciężaru. Będę reklamować się moim koleżankom, ponieważ w sklepie wśród jasnych paczek trudno jest zwrócić na niego uwagę, ale narzędzie jest tego warte. Najstarsza córka (17 lat) również była zadowolona, ​​jutro pobiegnę kupić więcej!

Szampon jest dobry! Sama zobaczyła po raz pierwszy, kiedy pojechała w region, do Jegorlyka i tam go kupiła. Kiedy szampon się kończył, zacząłem go szukać w naszym centrum, w Rostowie, miałem szczęście, znalazłem go w jednym sklepie, a było ich tam 10, wziąłem natychmiast 2. Bardzo mi się podoba, moje włosy są miękkie... w skrócie wszystko, co czytam na butelce, jest takie i jem... i przez długi czas włosy nie stają się tłuste. Wcześniej użyłem szamponu Ziołowego, również dobrego szamponu, ale teraz użyję szamponu z Zhivitsą. jestem zadowolony.

Świetny produkt. Połysk i piękno powróciły do ​​włosów. Naprawdę ożyli. Niepokoi tylko jedna rzecz - szampon skończył się w sklepie; zostanie dostarczony dopiero we wrześniu. Gdzie w Moskwie można kupić?

Korzystanie z szamponu smołowego na wypadanie włosów, które pomaga i jaka szkoda

Dbałość o kosmetyki ludowe jest nie bez powodu. Są to zwykle niedrogie i w większości nieszkodliwe sposoby zachowania naturalnego piękna, a nawet leczenia niektórych chorób..

Czy możesz powiedzieć to samo o szamponie smołowym? W końcu stan włosów i skóry głowy w dużej mierze determinuje naszą pewność siebie i taki wybór powinien być uzasadniony.

Znajdź cel

Główną częścią kosmetyków smolistych, jak sama nazwa wskazuje, jest smoła. Uzyskuje się go z kory brzozy przez destylację na sucho, tj. Ogrzewanie do wysokich temperatur w zamkniętym pojemniku. Substancja ma unikalne właściwości. Obejmuje składniki przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze i lecznicze oraz fenole i estry i wiele innych.

Smoła była znana w Rosji. Oprócz domowego użytku do rozstawiania beczek lub do czyszczenia butów, używali go również w medycynie. Przede wszystkim dotyczyło to leczenia ran i ropni, robaków i wszy..

To jednak nie wszystko. Naprawdę wysokiej jakości związki uzupełniają napary z ziół, najczęściej łopian, łopian, pokrzywa. Ich rola jest dwojaka. Po pierwsze, wpływ na skórę głowy, który jest unikalny dla każdej rośliny. Po drugie, suplementy mają na celu maskowanie bardzo nieprzyjemnego zapachu bazy.

Kolejnym niezbędnym składnikiem jest alantoina. Jest to produkt utleniania kwasu moczowego, który w naszych czasach jest wytwarzany syntetycznie z pszenicy lub żywokostu. Jego główną funkcją jest zmiękczanie, oczyszczanie i gojenie się mikro ran..

Wybór produktu smołowego powinien zależeć od stanu naskórka, ponieważ to właśnie jego problemy należy rozwiązać. Zastanówmy się nad głównymi zadaniami cudu tradycyjnej medycyny.

Wypadanie włosów

Zdrowa skóra - piękne i grube loki. W takim przypadku reguła jest ważniejsza niż kiedykolwiek wcześniej. Właściwości głównego składnika w łagodzeniu stanu zapalnego, swędzenia, podrażnienia są stosowane nawet w leczeniu zapalenia skóry i łuszczycy.

Ogromne znaczenie ma również to, że kwintesencja brzozy ze swej natury jest w stanie stymulować przepływ krwi do cebul, dzięki czemu wzmocniona jest sekcja korzeniowa. Wreszcie, dodatkowe składniki szamponu odżywiają i nawilżają skórę oraz loki, co przyczynia się do ich wzrostu i zdrowego wyglądu..

Szczególnie zalecane jest stosowanie produktów na bazie smoły do ​​pasm oleistych. Kompozycja usuwa nadmiar smaru i normalizuje aktywność gruczołów.

Aby stymulować wzrost włosów, użyj również przepisów na musztardową maskę do włosów..

Dowiedz się, który lakier hybrydowy do krótkich paznokci znajduje się tutaj.

Łupież

Bardzo często „śnieg na głowie” i zwiększona strata idą w parze, co wynika z kilku powodów.

Istnieją tłuste i suche rodzaje łupieżu. W pierwszym przypadku duża liczba łusek „osadza się” na włosach, aw drugim rozlewa się na szyję i ramiona. Najczęściej choroba ta jest spowodowana przez grzyb lub nieprawidłowe funkcjonowanie gruczołów łojowych, aw rezultacie zwiększone złuszczanie naskórka.

W obu przypadkach smoła może wpływać na przyczyny ze względu na właściwości lecznicze. Przede wszystkim jest to działanie przeciwgrzybicze i normalizacja skóry tłustej.

Czy powinienem zwrócić uwagę na efekt żelowy lakieru, który Avon przeczytał tutaj. A jeśli chcesz zaoszczędzić jak najwięcej, zwróć uwagę na lakiery Golden Rose.

Zawszenie

I nie jest to nawet ostry zapach, sama substancja jest szkodliwa dla pasożytów. Jednak może być konieczne wielokrotne intensywne leczenie głowy. Włosy nie tylko myje się, ale pozostawia piankę na 40 minut Po zabiegu loki należy czesać grubym grzebieniem.

A jednak lekarz powinien przepisać leczenie wszy. Tradycyjny szampon może znacznie złagodzić ten stan i przyczynić się do szybkiego powrotu do zdrowia..

Olejek z gorczycy do włosów pomoże przywrócić połysk i siłę loków..

Wybór marki

Gama produktów smołowych jest dziś ogromna. Nie tylko eksperci krajowi znają to narzędzie, ale także zagraniczne marki oferują własne rozwiązania. Zastanówmy się nad najlepszymi z nich..

100 przepisów na piękno. Szampon ma za zadanie pomóc w walce z łupieżem suchym i tłustym. Unikalna mieszanka smoły brzozowej, naparu z kory dębu, cytryny i olejku z mięty pieprzowej usuwa wszelkie nieprzyjemne doznania i odświeża loki.

Przepisy babcia Agafia. Produkt ten znany jest z dobrego pienienia i łagodnego zapachu, pomimo obecności komponentu brzozowego. Doskonale normalizuje stan tłustych pasm, oczyszczając i czyniąc je miękkimi i łagodnymi.

Tana Oprócz smoły obecne są kwas cytrynowy, gliceryna, olej kokosowy. Produkt ma zastosowanie w leczeniu łupieżu i łuszczycy, ma działanie przeciwgrzybicze i przeciwzapalne, łagodzi swędzenie..

Przed użyciem naturalnych kosmetyków musisz zapoznać się z instrukcją, ponieważ jej stosowanie może różnić się od normalnego. Na przykład mieszaninę należy spienić w dłoniach, a dopiero potem nałożyć na korzenie.

Fiński szampon do smoły. Ta marka używa smoły sosnowej zamiast brzozy. Kolejną różnicą jest nasycenie składnikami roślinnymi, które determinuje łagodny efekt w porównaniu z analogami. Oprócz usuwania łupieżu, produkt intensywnie nawilża, wzmacnia pasma i nadaje im połysk.

Kosmetyki Neva. Siarczany są obecne w tym preparacie, więc produkt dobrze się pieni i oszczędza budżet. Ponadto loki stają się bardziej miękkie i łatwiej się rozczesują. Brak kosmetycznych zapachów doprowadził do tego, że ostry specyficzny zapach może odstraszyć.

Szampon 911. Kompozycję uzupełnia olej kokosowy, gliceryna i katon. Produkt idealnie nadaje się do walki z chorobami grzybiczymi i leczenia nadmiernej tłustej skóry, dzięki czemu eliminuje łupież i swędzenie..

Psorilom. Produkt doskonale płucze głowę, usuwając martwe komórki i nadmiar tłuszczu. Naturalny skład, w tym kwas cytrynowy, wyciąg z glistnika, ziele dziurawca pomaga pozbyć się tłustego łupieżu, wzmocnić włosy i przyspieszyć ich wzrost.

Niezbędnym lekarstwem na usunięcie kruchości - gorąca maska ​​do włosów.

Poznaj przeciwwskazania i ceny

Tradycyjna medycyna jest często tania ze względu na dostępność składników. Dzieje się tak również w przypadku smoły, produkt brzozowy sam w sobie jest tani (w aptekach około 30 p. Za 40 ml). Ale cena gotowego szamponu zależy od wielu dodatków, a marka ma znaczenie.

Deo control krem ​​do stóp pomaga poradzić sobie z nieprzyjemnymi zapachami i pocącymi się stopami..

Codzienne stosowanie kompozycji smołowych jest obarczone nadmiernym suszeniem pasm. Wreszcie narzędzie gromadzi się na pasmach i jest źle zmywane. Dlatego zmiana na zwykłe kosmetyki jest optymalna..

Recenzje kosmetyków TM Nevskaya.

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

razgaday »21 grudnia 2016 15:25

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

julia21 »08 lutego 2017 21:37

Chcę podziękować Organizatorowi.
Julia, bardzo dziękuję
szybki zakup, produkty wysokiej jakości.
Nie chcę używać niczego innego po „Neva”.
Wszystko jest dobrze zorganizowane, asortyment na każdy gust.,
nadal uczestniczyć.

PS Szybko stawiasz płatności,
w przeciwnym razie zapłacisz „na kolana” z telefonu komórkowego i pomyślisz,
czy płatność przyszła, a płatność jest już na miejscu

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

NIV »08 kwietnia 2017, 13:12

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

NIV »08 kwietnia 2017, 19:14

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

NIV »08 kwietnia 2017, 19:18

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

NIV »08 kwietnia 2017 19:23

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

Rhapsody »30 maja 2017 16:41

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

Shelley »31 maja 2017 13:41

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

Shelley »05 czerwca 2017 13:22

Re: Kosmetyki Neva. Opinie

aksichek63 »07 czerwca 2017, 05:55

Recenzje szamponów kosmetycznych Neva

Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem ten szampon - moje zaskoczenie nie było granic! Smoła? W szamponie? - Tak, jest najbardziej naturalną smołą brzozową! Wierzyłem, że smoła służy do smarowania kół lub do impregnacji produktów drewnianych, takich jak podkłady. Cóż, albo w najgorszym przypadku - odstraszyć szkodliwe owady. Ale jak się myliłem!

Od czasu do czasu kupowałem szampon smołowy i to tylko dlatego, że po prostu nie było innego szamponu przeciw łupieżowi. To wcale nie było drogie - tylko 53 ruble. Objętość opakowania wynosi 250 mililitrów. Na opakowaniu jest napisane, że szampon bez barwników i smaków jest zrozumiały, ponieważ tylko łyżka smoły psuje całą beczkę miodu - i oto jest. Tak intensywny zapach jest trudny i przypuszczam, że nie można niczego ukryć, ponieważ w jego składzie nie ma żadnych zapachów. Również w kolorze szamponu - wygląda jak ciemny miód gryczany.

Z napisu na opakowaniu wynika, że ​​smoła jest dodawana tutaj w jednym celu - w celu usunięcia włosów z łupieżu i złagodzenia stanów zapalnych i swędzenia. Producent wskazał również, że szampon zawiera również dodatki kondycjonujące, które mają ułatwić rozczesywanie i zwiększać objętość.
Ku mojemu zdziwieniu lista składników szamponu jest bardzo krótka i jest wymieniona w języku angielskim. Uzbrojony w prostą wyszukiwarkę Google odkryłem tajemnicę kompozycji.
Tak więc na pierwszym miejscu jest woda, a następnie w malejącej kolejności: laurylosiarczan, lauret siarczan, cocamid dea, cocamidopropyl betaine, chlorek sodu, smoła brzozowa, polyquaternium 10, kwasy owocowe i konserwanty.

Jeśli wszystko jest jasne dzięki siarczanom laurylowym, wówczas taki dodatek, jak poliquaternium 10, jest środkiem tworzącym film. Myślę, że jest to bardzo kondycjonujący dodatek, który ma na celu nadanie włosom pożądanej objętości i łatwego rozczesywania. Reszta to standardowe składniki: porofor, zagęszczacz, konserwanty i kwasy. Ale na smole będę mieszkać bardziej szczegółowo. Na liście kompozycji zajmuje daleko od ostatniego miejsca i znajduje się w przybliżeniu na środku i jest oznaczony jako „Betula tar” - co oznacza, że ​​jest go dużo w kompozycji, co oznacza, że ​​efekt będzie zauważalny.
Zapach szamponu to inna historia. Tak, jest to bardzo nieprzyjemne i wydaje mi się, że podczas prania mam wrażenie, że na jakiś czas stałem się warstwą podkładów i wróciłem do domu po zmianie. Ale czego nie możesz zrobić w walce z łupieżem? Pomimo ceny - szampon ma dobrą konsystencję - jest gęsty i dobrze się pieni. Na moich długich włosach jest zwykle ilość szamponów w porównaniu z droższymi markami. Moje włosy były zawsze podwojone, a Degtyarny nie uczynił wyjątków. Tak, na początku jest to bardzo nieprzyjemne, ale szybko przyzwyczajasz się do zapachu, a proces prania staje się bardziej tolerancyjny. Nie mogę powiedzieć, że moje włosy zauważalnie zmieniają się podczas mycia. Te same odczucia, co w przypadku każdego innego szamponu, środkowej kategorii. Po umyciu suszę włosy w naturalny sposób.
Jaki jest wynik i czy warto było znosić wszystkie trudy śpiących? Aby zwalczyć łupież - warto było, ale właśnie tak, mając nadzieję na luksusową grzywę - nie. Szampon skutecznie zwalcza łupież, ale nie ma żadnych innych właściwości. Jeśli Twój cel - pozbycie się łupieżu - jest warty wypróbowania i nie powinieneś obawiać się zapachu - szybko znika. Ale oczekuj od niego więcej - nie warto. Myślę, że składniki kompozycji mówią same za siebie, więc to zależy od ciebie.

Nie drogi, skuteczny przeciw łupieżowi, dobra, gęsta konsystencja, pieniący się.

Niezbyt udana kompozycja, zbyt ostry zapach smoły, nie nadaje włosom obiecanego blasku i łatwego rozczesywania

Recenzje szamponów kosmetycznych Neva

Szampon smołowy zawiera smołę brzozową - naturalny suplement przeciwłupieżowy, który pomaga usunąć nadmiar tłuszczu i łupieżu z włosów. Zrównoważona formuła szamponu zapewnia miękki efekt na włosy i skórę, nie powodując wysuszenia i podrażnienia. Zawiera dodatek kondycjonujący, który zapewnia rozczesywanie i zwiększa objętość włosów. Nie zawiera sztucznych aromatów ani barwników. Szampon odpowiedni dla osób w każdym wieku..

Objętość: 250 ml
Producent: Rosja, kosmetyki Nevskaya OJSC

Informacja zwrotna (9)

1 post

Chcesz zostawić recenzję? Wystarczy się zarejestrować.

    Nadine
      14 grudnia 2019 r., 20:47
    • Czy podoba ci się opinia??
    • tak 0 nie 0
    • Czy podoba ci się opinia??
    • tak 1 nie 0

    Komentarz: Kupiłem ten szampon w celach profilaktycznych (wzmacniających korzenie i poprawiających stan skóry głowy). Podczas używania zauważyłem, że bardzo dobrze czyści włosy przed piszczeniem, ale przy częstym stosowaniu może powodować suchość skóry głowy i sztywność włosów, dlatego nie zalecałbym ich ciągłego używania. Po tym zdecydowanie powinieneś zastosować odżywkę / balsam, jeśli nie chcesz uzyskać wydajności - holowniki, miotły, słoma.
    Dla mnie ten szampon znalazłem zastosowanie do zmywania masek olejowych, dobrze się pieni i myje wszystko za pierwszym razem. Jeśli chodzi o zapach, znika, a po zastosowaniu nieprzemywania całkowicie znika.

    Wady - zapach, wysycha przy częstym stosowaniu, nie nadaje się jako stały szampon solo.
    Plusy - cena, dobrze myje włosy, myje maski olejowe.

    Podsumowując - polecam szampon, ale: używaj na bieżąco - nie (możesz suszyć włosy), w celu zapobiegania kilka razy w miesiącu i spłukiwać maski olejowe - tak.

    • Czy podoba ci się opinia??
    • tak 1 nie 0
    • Czy podoba ci się opinia??
    • tak 1 nie 0
    • Czy podoba ci się opinia??
    • tak 0 nie 0
    • Czy podoba ci się opinia??
    • tak 0 nie 0
    • Czy podoba ci się opinia??
    • tak 1 nie 0

    Komentarz: Długo wybrałem szampon ze smołą, w nadziei na cud, chciałem zmniejszyć tłustą skórę głowy. Wybrałem ten - z kosmetyków Nevskaya tylko dlatego, że prawdziwa smoła została faktycznie zadeklarowana w składzie.

    Tolerujemy ten zapach, ze względu na piękno nie ma barwników. Ale po użyciu wymagana jest resuscytacja włosów - balsam i mocniejszy. SLS był tak agresywny, że włosy po umyciu wyglądają jak zwitek. Co więcej, po długotrwałym stosowaniu skóra głowy została wysuszona, co doprowadziło do jeszcze większego sebum i swędzenia. Długość zbyt bezlitośnie boli.

    Od dawna udowodniono, że zawartość tłuszczu zwiększa się pod wpływem środków suszących, dzięki czemu szampon smołowy wleciał do wiadra. Wszystkie problemy skórne - łupież, świąd i suchość, obcość można leczyć w innej aptece. Umieściłem trzy gwiazdki tylko za cenę i smołę w kompozycji.

    Prawdopodobnie prawda, jest idealny jako szampon przed malowaniem lub do testowania masek.

    Kosmetyki Szampon Newski „Smoła”

    • Data wycofania: 24-10-2017 15:21
    • Wysłane przez: RusLana
    • Zostań przedstawicielem
    • Data wycofania: 24-10-2017 20:54
    • Wysłane przez: Vesna777
    • Zostań przedstawicielem
    • Data wycofania: 25-10-2017 10:01
    • Wysłane przez: Yanina13
    • Zostań przedstawicielem
    • Data wycofania: 11-08-2019 12:56
    • Wysłane przez: Maksim736
    • Zostań przedstawicielem

    Otzovichka.ru - 100% prawdziwe recenzje o produktach i usługach

    Do komunikacji z administracją: [email protected]

    Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść recenzji..
    Kopiowanie tekstów witryny jest dozwolone tylko z aktywnym linkiem do źródła.

    Recenzje zakupu kosmetyków Nevskaya w magazynie! 1035

    Wszystko w porządku! Dziękuję)

    Dobry towar! Organizator dobrze zrobione!

    Dobry zakup, polecam.

    Świetne mydło! Po prostu super. Myje zarówno w ciepłej, jak i zimnej wodzie, dobrze się spłukuje, a nie „zasmarkany”. Nawet zapach jest spokojny i całkiem przyjemny. Przypomina mydło sowieckich dzieci. Bardzo zadowolony.

    Wszystko jest bardzo szybkie i starannie zapakowane, nic nie zostało rozlane ani zepsute.

    kafelek lśnił, zapach nieprzyjemnego środka nie jest.

    Potrzebowałem „białego”, nie zostało to potwierdzone, reszta z przyczepką i mydłem, zamiast antybakteryjnego wkładu z białkami jedwabiu.

    Zakup jest szybki, wszystko jest zapakowane z czystym sumieniem, dzięki! La Mammu to lubi.

    Znakomity krem ​​odżywczy dla skóry suchej, dobrze wchłaniany, wygładza za nominalną cenę. Reszty jeszcze nie wypróbowałem.

    Zacząłem go używać, kiedy mi się podobało. Czas pokaże stan włosów. Kupuj szybko. podziękować!

    Towar jest doskonałej jakości. podziękować!

    Dziękuję, wszystko poszło dobrze..

    Jak zawsze zadowolony z zakupów. Dziękuję Ci bardzo.

    Wszystko jest idealnie zapakowane. Wielkie dzięki.

    Wszystko jest doskonałe i tańsze niż przy wielu zakupach.

    Naprawdę lubię mydło. Dziękuję bardzo

    W porządku, dzięki!

    Dzięki Org, wszystko jest starannie zapakowane

    Dziękujemy za jakość pracy organizatora, dostawa 2 przed terminem, szybko, bardzo odpowiedzialnie zapakowana, nie obudziła się i nie rozlała. Cena jest niższa niż w sklepach, nawet biorąc pod uwagę dostawę

    Recenzje kosmetyków TM Nevskaya.

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    razgaday »21 grudnia 2016 15:25

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    julia21 »08 lutego 2017 21:37

    Chcę podziękować Organizatorowi.
    Julia, bardzo dziękuję
    szybki zakup, produkty wysokiej jakości.
    Nie chcę używać niczego innego po „Neva”.
    Wszystko jest dobrze zorganizowane, asortyment na każdy gust.,
    nadal uczestniczyć.

    PS Szybko stawiasz płatności,
    w przeciwnym razie zapłacisz „na kolana” z telefonu komórkowego i pomyślisz,
    czy płatność przyszła, a płatność jest już na miejscu

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    NIV »08 kwietnia 2017, 13:12

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    NIV »08 kwietnia 2017, 19:14

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    NIV »08 kwietnia 2017, 19:18

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    NIV »08 kwietnia 2017 19:23

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    Rhapsody »30 maja 2017 16:41

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    Shelley »31 maja 2017 13:41

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    Shelley »05 czerwca 2017 13:22

    Re: Kosmetyki Neva. Opinie

    aksichek63 »07 czerwca 2017, 05:55

    Pielęgnacja włosów i skóry głowy: Szampony: kosmetyki Neva

    Recenzje kosmetyków pod nagłówkiem „Szampony”

    Radzimy przeczytać:

    Szampon do włosów przetłuszczających się z serum mlecznym Zeytun

    Inne kategorie:
    Pielęgnacja ciała Pielęgnacja dłoni i paznokci Ochrona przeciwsłoneczna Pielęgnacja twarzy i szyi Pielęgnacja stóp Kosmetyki dziecięceKosmetyki do makijażu dla kobiet w ciąży i matek Narzędzia do depilacji Perfumy Kosmetyki dla mężczyzn Środki odstraszające owady
    Pełny katalog

    Materiały na stronie mają charakter informacyjny i są przeznaczone do celów edukacyjnych. Opinia redakcyjna może nie pokrywać się z opiniami autorów. Przedruk materiałów jest zabroniony bez pisemnej zgody SIA „ALP-Media” i autorów. Prawa autorów i wydawcy są chronione.

    O projekcie | Konkursy | Katalog społecznościowy | Bibliografia

    Materiały na stronie mają charakter informacyjny i są przeznaczone do celów edukacyjnych. Opinia redakcyjna może nie pokrywać się z opiniami autorów. Przedruk materiałów jest zabroniony bez pisemnej zgody SIA „ALP-Media” i autorów. Prawa autorów i wydawcy są chronione.

    Kosmetyki Szampon Newski „Smoła”

    • Data wycofania: 24-10-2017 15:21
    • Wysłane przez: RusLana
    • Zostań przedstawicielem
    • Data wycofania: 24-10-2017 20:54
    • Wysłane przez: Vesna777
    • Zostań przedstawicielem
    • Data wycofania: 25-10-2017 10:01
    • Wysłane przez: Yanina13
    • Zostań przedstawicielem
    • Data wycofania: 11-08-2019 12:56
    • Wysłane przez: Maksim736
    • Zostań przedstawicielem

    Otzovichka.ru - 100% prawdziwe recenzje o produktach i usługach

    Do komunikacji z administracją: [email protected]

    Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść recenzji..
    Kopiowanie tekstów witryny jest dozwolone tylko z aktywnym linkiem do źródła.