Klejenie BLONDME

Krótki opis

Maska do wszystkich odcieni linii Bond kultowej linii Blondme. Przeznaczony do pielęgnacji i odbudowy włosów naturalnych lub farbowanych na blond.. Czytaj więcej →

Cechy:

Rodzaj towaruMaska
Rodzaj obiektuSpłukać
LinijkaBlondme

Zobacz punkty wydania

Zobacz punkty wydania

  • Opis
  • Charakterystyka
  • Informacja zwrotna (0)

Maska do wszystkich odcieni linii Bond kultowej linii Blondme. Przeznaczony do pielęgnacji i odbudowy włosów naturalnych lub farbowanych na blond.

Jak wiesz, farbowanie lub rozjaśnianie może uszkodzić włosy. Maska pomyślnie radzi sobie z tym problemem. Keratyna w swoim składzie jest główną intensywną odbudową zniszczonych włosów.

Blondme Keratin Restore właściwości maski

  • Zapewnia luksusową pielęgnację salonu, restaurację i korekcję kolorów.
  • Technologia laminowania Kera - wspomaga cień i nadaje włosom wspaniały połysk.
  • Wygładza i pielęgnuje.

Efekt użycia włosów nabierze niespotykanej jasności i blasku!

Tryb zastosowania

Umyj włosy i nałóż maskę, stosując masaż. Pozostaw do pracy na 3-5 minut. Dokładnie spłucz.

Dostępne opcje zakupu:

  • 200 ml - artykuł 2144615
  • 500 ml - artykuł 2144605

Blond mi maska ​​Recenzje odzyskiwania keratyny

Teraz Foods - suplementy diety i witaminy!

100% naturalne suplementy diety SOLGAR premium

Bezpieczna i skuteczna opieka dla Ciebie i Twojego dziecka

Uriage - pielęgnacja delikatnej skóry niemowląt i dzieci

Uzdrawiające zabiegi na twarz i ciało za pomocą urządzeń Gezatone

Ergonomia i ochrona środowiska dzięki szczoteczkom RADIUS

Poznaj wyjątkowy zestaw do intensywnego wybielania!

Anthelios - nr 1 w Rosji na zalecenie dermatologów

Avene - ochrona przeciwsłoneczna dla najbardziej wrażliwej skóry

Aravia Professional - depilacja spa, terapia parafinowa, pielęgnacja ciała

Avene DermAbsolu - Podstawowa pielęgnacja dla dojrzałej skóry wrażliwej.

Bioderma Gidrabio Perfector - ochrona i blask Twojej skóry

Batiste - suchy szampon nr 1 w Europie

CeraVe - Innowacja wzmacniająca barierę ochronną skóry!

Vinopure - proste i skuteczne rozwiązanie eliminujące niedoskonałości skóry.

Bezczelny design i niesamowicie przyjemna pielęgnacja SPA u Ciebie

Wzmacniacz rzęs - Długie, obszerne, grube rzęsy!

Elancyl Slim Design - gładsza, jędrniejsza i stonowana skóra

Filorga - formuły inspirowane zabiegami medycyny estetycznej

GiGi - połączenie naturalnych składników i produktów o wysokiej biotechnologii

Guam - naturalne kosmetyki włoskie na bazie alg

Koreańskie kosmetyki do pielęgnacji twarzy i ciała

Wiodące profesjonalne laboratorium kosmetyczne w Izraelu

Pozdrów swoich nowych pomocników - rewolucyjne spiralne bransoletki na bransoletki do włosów

Isdin to marka nr 1 w Hiszpanii! Innowacyjna ochrona przeciwsłoneczna

Wypróbuj japońskie maski tkaninowe najwyższej jakości

Johnny's Chop Shop - stylowa linia kosmetyków dla facetów, którzy chcą wyglądać świetnie!

Roślinna energia dla piękna włosów

Loreal Professional - Source Essentielle Source of Natural Hair Beauty

La Roche-Posay - Wrażliwa pielęgnacja skóry nr 1 polecana przez dermatologów!

Matrix - Keep me Vivivd - zachowanie koloru jasnych odcieni

Mustela - bezpieczna i skuteczna opieka dla Ciebie i Twojego dziecka 10.06.2017

Nature's Bounty - suplementy diety w celu zachowania zdrowia i urody

O.P.I jest światowym liderem w profesjonalnej pielęgnacji paznokci!

Orthomol - niemieckie witaminy dla twojego zdrowia!

Balsamy do suchych, spierzchniętych i podrażnionych ust i skóry

Zdjęcie - siła natury dla twoich włosów!

Royer - kosmetyki naturalne ze 100% organicznym śluzem ślimaka!

Klinicznie skuteczne kosmetyki medyczne, które są skutecznym zamiennikiem operacji

Kod skóry - Kod dla zdrowej, pięknej skóry

Niezawodne dermokosmetologiczne produkty do pielęgnacji skóry niemowląt, dzieci i dorosłych

Dr Knot - 212 włosia przyjemności!

Uriage - Age Protect - korekcja zmarszczek i promienny blask

Uriage - Hyseac - Twoja idealna pielęgnacja dla skóry z problemami 01.11.2017

Ujędrniające działanie przeciw oznakom starzenia

Nawilżające balsamy do ust Weleda otulą usta blaskiem naturalnego piękna!

CORA - połączenie naturalnych składników z najnowszą zaawansowaną technologią

  1. Opinie
OPINIE
CENTRUM ZDROWIA SKÓRY
Recenzje kosmetyków aptecznych
Schwarzkopf professional

Smirnova Vera Kostroma | 28.04.2020 |

Lakier do stylizacji 500 ml (Schwarzkopf Professional, Professionnelle)

Wnioski: Jeśli weźmiesz ze zniżką - bardzo dobry lakier w tej kategorii cenowej. Pachnie normalnie, normalnie utrwala, nie klei włosów. Dość długo. Lekko wysusz moje cienkie włosy,.

Alena Moskwa | 28.04.2020 |

Sun Intensive Dry Hair Mask Moisture Kick 750 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Wnioski: Doskonała maska ​​do włosów suchych, kręconych i farbowanych, objętość ta trwa bardzo długo

Fedorova Yana St. Petersburg | 04/04/2020 |

Szampon bezsiarczanowy BC pH 4.5 Color Freeze 1000 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Wnioski: Dobry szampon, przyjemny zapach i lekka konsystencja, włosy nie obciążają. Nadaje się do codziennego użytku, ale moje włosy po tym szamponie dłużej pozostają czyste. Po zmyciu nie ma wrażenia suchych lub niemytych włosów, ale nadal potrzebna jest dodatkowa odżywka lub maska! Cóż, proces pielęgnacji włosów jest już znany wszystkim! Dla wygody wlej do małego słoika)

Daria Moskwa | 04.01.2020 |

Lakier do stylizacji 500 ml (Schwarzkopf Professional, Professionnelle)

Wnioski: rzadko używam lakieru, według opinii wybrałem to, ale na próżno. Silnie wysusza włosy, po kilku godzinach na słomie na głowie.
Ogólnie rzecz biorąc, stylizacja utrzymuje się, ale przywrócenie wyglądu i kondycji włosów po użyciu jest znacznie dłuższe.
Już go nie kupię, cylinder będzie trwał bardzo długo.

Ksenia Nowosibirsk | 16.03.2020 |

Wzbogacony szampon micelarny pH 4,5 Color Freeze 500 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Wnioski: Dobry szampon, nie zawiera SL, odpowiedni do włosów farbowanych, dla tych, którzy mają Botox i keratynę. Pachnie bardzo dobrze, zapach włosów pozostaje. Piana i spłukuje włosy nawet za pierwszym razem, co jest zaskakujące w przypadku szamponów bez siarczanów. Włosy nie wysychają, dokładnie spłukują, dzięki czemu kolor pozostaje dłużej na włosach.

Konkina Ksenia Nowosibirsk | 03.11.2020 |

Odżywka pH 4,5 Color Freeze 500 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Wnioski: Nie podobało mi się to, nie będę już tego brać. Ogromne zużycie, bardzo płynna, mała butelka (mniej szamponu), musisz nałożyć dużo produktu, cały czas chcę dodawać więcej. Moje rozjaśnione włosy nie mają wystarczającej ilości wilgoci i wygładzenia, mogą pasować do naturalnych zdrowych włosów. Jedynym plusem jest przyjemny zapach, który pozostaje po praniu.

Konkina Ksenia Nowosibirsk | 03.11.2020 |

Bonacure pH 4.5 Color Freeze Conditioner 1000 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Wnioski: Nie podobało mi się to, nie będę już tego brać. Ogromne zużycie, bardzo płynna, mała butelka (mniej szamponu), musisz nałożyć dużo produktu, cały czas chcę dodawać więcej. Moje rozjaśnione włosy nie mają wystarczającej ilości wilgoci i wygładzenia, mogą pasować do naturalnych zdrowych włosów. Jedynym plusem jest przyjemny zapach, który pozostaje po praniu.

Ksenia Nowosibirsk | 03.11.2020 |

Ekspresowy spray do szybkiego suszenia włosów 200 ml (Schwarzkopf Professional, Osis)

Wnioski: Bardzo interesujące narzędzie do włosów. Lekka, oleista woda, prawie bezwonna. Działa jako środek niezmywalny i jednocześnie układający, tj. ułatwia rozczesywanie, wygładza i eliminuje suchość. Nakładam dodatkowe włosy, a następnie suszę. Włosy stają się idealnie proste, gładkie i jedwabne. Lekko ukrywa objętość na cienkich włosach, nie należy nakładać blisko korzeni.

Plahotnik Olga Noworosyjsk | 03.06.2020 |

Szampon przeciwłupieżowy 200 ml (Schwarzkopf Professional, Scalp Genesis)

Wnioski: otrzymano wersję próbną. ale sonda jest duża, wystarczy wiele razy umyć włosy. szampon jest gęsty, zapach przyjemny. włosy po aplikacji nie są suche. Wygląda na to, że włosy zostały umyte po szamponie z odżywką. miał silny łupież, duże płatki i swędzenie. swędzenie zniknęło, płatki zniknęły. ale zostało trochę. Myślę, że całkowicie bym zniknął, gdybym nadal używał.

Oksana Nowosybirsk | 02/23/2020 |

Suchy spray teksturujący Texture Craft, 300 ml (Schwarzkopf Professional, Osis)

Wnioski: Nie podoba mi się to, po prostu lakier jest zbyt błyszczący włosami, a ten jest elegancki. To czego potrzebuję i fiksacja jest dobra

Demidova Olga Moskwa | 02/17/2020 |

Płyn do efektu mokrych włosów 200 ml (Schwarzkopf Professional, Osis)

Wnioski: W zeszłym roku kupiłem ze zniżką na próbę. Narzędzie nie podobało się, efekt mokrych włosów nie wygląda pięknie, włosy stają się twarde

Alimova Dinara Uljanowsk | 02/15/2020 |

Szampon bezsiarczanowy BC pH 4.5 Color Freeze 1000 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Wnioski: Bardzo dobry szampon. Ma przyjemny aromat, gęstą konsystencję o przezroczystym kolorze. Pienie się szybko, wydaje się oszczędnie. Po umyciu szamponem zawsze używam odżywki lub odżywczej maski, ponieważ moje w pełni rozjaśnione włosy są zbyt suche i pozbawione życia. Naprawdę lubię szampon. Zamówię więcej.

Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Bonding Mask Maska keratynowa 150 ml.

Ocena(0)

Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Bonding Mask Maska keratynowa 150 ml.

Maska spajająca Keratin Restoration Schwarzkopf BlondMe
Przeznaczony do głębokiej rekonstrukcji włosów we wszystkich odcieniach blondynki.

Korzyści:
- Intensywnie przywraca wewnętrzną strukturę
- Tworzy nowe więzi
- Do kruchych, rozjaśnionych i farbowanych włosów
- Normalizuje równowagę płynów i elastyczność
- Ułatwia rozczesywanie i zmiękcza powierzchnię.

Podanie:
Nakładaj swobodnie na suszone ręcznikiem włosy
Pozostaw na 5-10 minut
Dokładnie spłucz

Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Bonding Mask - Keratin Bonding Mask, 200 ml

W magazynie!

Przeznaczony do głębokiej rekonstrukcji włosów we wszystkich odcieniach blondynki.

Korzyści: Intensywnie przywraca wewnętrzną strukturę. Tworzy nowe więzi. Dla delikatnych, rozjaśnionych i farbowanych włosów. Normalizuje równowagę płynów i elastyczność
Ułatwia rozczesywanie i zmiękcza powierzchnię.

Zastosowanie: Nakładaj swobodnie na suszone ręcznikiem włosy. Pozostaw na 5-10 minut. Dokładnie spłucz

Objętość: 200 ml

Data ważności jest podana na produkcie. Dostarczamy towary z odpowiednią datą ważności.
Informacje o specyfikacjach technicznych, zakresie dostawy, kraju produkcji i wyglądzie towarów służą wyłącznie do celów informacyjnych i są oparte na najnowszych dostępnych informacjach producenta.

Dostawa w Moskwie i Petersburgu na tych samych warunkach!

Od 175 rubli zamów dostawę do 2 kg w obrębie obwodnicy Moskwy i obwodnicy. Minimalne zamówienie co najmniej 1199 rubli.

Po złożeniu zamówienia na Twój adres e-mail zostanie wysłane potwierdzenie.

- Zamówienia otrzymane po 18-00 lub w weekend (święto) są przetwarzane następnego dnia roboczego
- Zamówienia otrzymane przed godziną 18:00 w dniu roboczym są przetwarzane tego samego dnia.

W dniu przetwarzania zamówienia nasz administrator skontaktuje się z Tobą.

Z reguły po 2-3 dniach przesyłamy Twoje zamówienie do firmy kurierskiej w celu dostawy. Czas dostawy w regionie moskiewskim można wydłużyć do 5 dni.

Jak dostarczamy:

- dostawa w Moskwie i regionie moskiewskim od 9.00 do 23.00 od poniedziałku do piątku oraz od 10:00 do 18:00 w soboty
- dostawa w regionie moskiewskim od 10.00 do 18.00 od poniedziałku do piątku - w Petersburgu - od 10.00 do 21.00 od poniedziałku do piątku oraz od 10:00 do 18:00 w soboty.

Dostawa w rejonie Moskwy poza Moskwą Mały Pierścień realizowana jest na podstawie Dostawy w Rosji.

Obliczenie dostawy do innych miast można znaleźć klikając link

Zapłata gotówką. W przypadku odbioru płatności za towar dokonuje się w kasie sklepu. Jeśli towary są dostarczane kurierem, płatność jest wypłacana kurierowi gotówką. Po otrzymaniu towaru należy sprawdzić kompletny zestaw towarów i paragon.

Metody płatności elektronicznych - karty plastikowe. Możesz zapłacić kartami plastikowymi. Po pełnym zrealizowaniu zamówienia i dokładnym obliczeniu kosztu dostawy wyślemy powiadomienie z aktywnym linkiem do dokonania płatności na Twoją pocztę. Płatność jest uznawana w ciągu kilku minut od daty transakcji w systemach płatności.

Zwrot i wymiana towarów

Polityka zwrotów dotyczy wszystkich produktów wyświetlanych na stronie..

Główne przepisy. Polityka zwrotów dotyczy wszystkich produktów wyświetlanych na stronie. Zwrot zakupionych towarów odbywa się zgodnie z ustawą federalną „O ochronie praw konsumentów”. Zwracamy uwagę na fakt, że zgodnie z dekretem rządu Federacji Rosyjskiej nr 55 z 19.01.1998 perfumy i kosmetyki dobrej jakości nie podlegają zwrotowi i wymianie. A także artykuły higieny osobistej (grzebienie, spinki do włosów, lokówki, peruki, treski i inne podobne produkty) oraz technicznie wyrafinowane artykuły gospodarstwa domowego, na które okresy gwarancji (urządzenia i urządzenia domowe) nie podlegają zwrotowi i wymianie. Dlatego po otrzymaniu sprawdź produkty i opakowanie!

Schwarzkopf BLONDME maska ​​odzyskiwanie keratyny 30 ml.

Maska regenerująca keratynę głęboko odżywia włosy keratyną i wzmacnia je od wewnątrz. Nasyca włosy wewnętrzną wilgocią, nadaje miękkość, połysk i zdrowy wygląd włosom o dowolnym odcieniu blondynki.

Zastosowanie: dwa razy w tygodniu. Nakładaj na mokre włosy, pozostaw na 510 minut, dokładnie spłucz. Tylko do użytku profesjonalnego..

Bestsellertak
Nowytak
Zbiorytak

Maska regenerująca keratynę głęboko odżywia włosy keratyną i wzmacnia je od wewnątrz. Nasyca włosy wewnętrzną wilgocią, nadaje miękkość, połysk i zdrowy wygląd włosom o dowolnym odcieniu blondynki.

Zastosowanie: dwa razy w tygodniu. Nakładaj na mokre włosy, pozostaw na 510 minut, dokładnie spłucz. Tylko do użytku profesjonalnego..

Telewizor LG PD43532S

Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Bonding Mask All Blondes - Keratin Bonding Mask.

Maska służy do głębokiego przywracania włosów we wszystkich odcieniach blondu. Produkt intensywnie przywraca wewnętrzną strukturę kruchych, rozjaśnionych i farbowanych włosów. Normalizuje równowagę płynów, przywraca włosom elastyczność i miękkość, ułatwia rozczesywanie.

Nakładaj swobodnie na suszone ręcznikiem włosy. Pozostaw na 5-10 minut. Dokładnie spłucz.

Schwarzkopf Professional BlondMe BM Keratin Restore Blonde Mask 200 ml.

Mask Blond Me Keratin Restore Blonde Mask - to prawdziwie królewska pielęgnacja rozjaśnionych lub farbowanych włosów. Profesjonalna maska ​​o wysokiej zawartości keratyny pozwala przywrócić włosy osłabione ekspozycją chemiczną tak szybko i skutecznie, jak to możliwe. Akcja. Maska Blond Mi Keratin Recovery od Schwarzkopf Professional ma gęstą kremową konsystencję, łatwo rozprowadza się na arkuszu włosów, jest ekonomiczny w użyciu. Produkt jest idealny do pracy z osłabionymi lekkimi lokami, które utraciły swój blask i elastyczność. Zawarta w masce keratyna jest w stanie łatwo wnikać w strukturę włosów i wyrównywać je od wewnątrz tak bardzo, jak to możliwe, uzupełniając uszkodzone uszkodzone obszary. Loki zyskują elastyczność i gładkość, stają się bardziej dokładne i zdyscyplinowane. Wynik. Już po kilku zabiegach przywracających maskę Blond Me Keratin Restore Blonde Mask Twoje włosy wypełnią się siłą, staną się zaskakująco jedwabiste i promienne. Składniki aktywne. Keratyna. Tryb zastosowania Na mokre, wstępnie umyte włosy nałóż Blond Me Keratin Restore Blonde Mask. Pozostaw na 3-5 minut. Zmyć wodą. Aby uzyskać maksymalną pielęgnację, należy stosować z innymi uzupełnieniami z serii Blond Me.

Schwarzkopf Professional BlondMe BM Keratin Restore Blonde Mask 500 ml Keratynowa maska ​​do włosów

Charakterystyka

Nazwa handlowa:Schwarzkopf ›Schwarzkopf Professional Blondme (7)
Kategoria:Maski do przywracania włosów (157)
Spotkanie:do włosów (7)
Typ:przywracanie keratyny
Akt:odbudowa (2), wzmocnienie, odżywianie (2)
Kraj marki:Niemcy
Tom:500 ml

Opis

Maska Blond Mi Keratin Recovery od Schwarzkopf Professional ma gęstą kremową konsystencję, łatwo rozprowadza się na arkuszu włosów, jest ekonomiczny w użyciu. Produkt jest idealny do pracy z osłabionymi lekkimi lokami, które utraciły swój blask i elastyczność. Zawarta w masce keratyna jest w stanie łatwo wnikać w strukturę włosów i wyrównywać je od wewnątrz tak bardzo, jak to możliwe, uzupełniając uszkodzone uszkodzone obszary. Loki zyskują elastyczność i gładkość, stają się bardziej dokładne i zdyscyplinowane..

Po zaledwie kilku zabiegach przywracających maskę Blond Me Keratin Restore Blonde Mask twoje włosy wypełnią się siłą, staną się zaskakująco jedwabiste i lśniące.

Na mokre, wstępnie umyte włosy nałóż Blond Me Keratin Restore Blonde Mask. Pozostaw na 3-5 minut. Zmyć wodą. Aby uzyskać maksymalną pielęgnację, należy stosować z innymi uzupełnieniami z serii Blond Me.

Powody, dla których warto kupić maskę Schwarzkopf BlondMe BM Keratin Restore Blonde Mask w internetowym sklepie z kosmetykami do włosów EvaPRO:

  • Tylko oryginalne towary od producenta!
  • Dostarczamy w Moskwie, Petersburgu i całej Rosji.
  • Wydawanie punktów w pobliżu metra w Moskwie, regionie moskiewskim i Petersburgu.
  • Dobra cena - 1820 rubli.
  • Zniżki dla stałych klientów i na kwotę zamówienia.
  • Wymieniaj i zwracaj zgodnie z prawem i bez problemów.

Schwarzkopf Profesjonalna maska ​​keratynowa do przywracania jasnych włosów | Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Blonde Mask

Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Blonde Mask zapewnia skuteczne przywrócenie rozjaśnionych włosów. Wiadomo, że blond włosy bardziej potrzebują skutecznej odbudowy niż inne - przebarwienia niekorzystnie wpływają na ich zdrowie i odpowiednio na wygląd. Głównym aktywnym składnikiem maski jest keratyna. Jego wysoka zawartość w konsystencji maski zapewnia szybkie przywrócenie struktury włosów na całej długości, a także od wewnątrz. Włosy stają się grubsze, promienne, nawilżone, gładkie. Keratyna tworzy również niewidoczną ochronę włosów, która je wzmacnia i zapobiega łamliwości, zapewnia wizualny efekt laminowania włosów..

Używaj maski z innymi produktami Schwarzkopf Professional Blondme: Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Blonde Shampoo i Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Blonde Spray oraz Schwarzkopf Professional Blondme Pre-Lift Kera Protection.

Metoda aplikacji: masuj maskę przez minutę w umytych włosach ruchami masującymi, pozostaw na pięć minut, a następnie spłucz wodą.

Nieruchomości

Obce nazwiskoSchwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Blonde Mask
Marka (Rus)Schwarzkopf Professional
Kraj markiNiemcy
ProducentHenkel AG & Co. KGaA
Okres ważności36 miesięcy
Typwłosy
Włosy
Włosy - rodzaj środka zaradczegomaska
Włosy - rodzaj aplikacjiopieka
Rodzaj i kondycja włosówrozjaśnione włosy, włosy suche i łamliwe
Włosy - pożądane działanie lub efektregeneracja, prostowanie, gładkość, odżywianie

Możesz zadać dowolne pytanie dotyczące produktu lub sklepu..

Nasi wykwalifikowani specjaliści Ci pomogą.

Nasz sklep internetowy oferuje kilka opcji dostawy:

  • Kurier
  • punkty wydania zamówień;
  • Poczta;
  • odbiór z biura.